Miljövänliga lösningar för industrin

Hållbara tätningslösningar för industritillämpningar
Hos DAFA är vi medvetna om vårt miljöavtryck. Våra industrilösningar tätar, dämpar och skyddar, och har unika egenskaper som förlänger livslängden hos de produkter där de används.

Industri Divider Wind

Vindkraft – miljövänlig energi med luft under vingarna
Som underleverantör till världens största vindkraftsproducenter stöder DAFA grön energi. Våra tätningslösningar förbättrar vindkraftverkets funktion och livslängd, både till havs och på land.

DAFAs lösningar i maskinhuset bidrar till vibrations- och ljuddämpning, och gör konstruktionen och elektroniska komponenter motståndskraftiga mot vatten, salt, sand och damm. Det innebär att maskinhuset fungerar bättre och får längre livslängd.

Våra säkra transport- och förvaringslösningar stöttar och förstärker rotorbladen, så att de håller längre. Våra lösningar skyddar också själva tornet genom att förhindra läckage och minska driftkostnaderna – för ännu bättre hållbarhet.

Läs mer om våra lösningar för vindkraftverk

HVAC Divider

HVAC – bättre ventilation och inomhusklimat
DAFAs lösningar bidrar till bättre ventilation och ett hälsosammare inomhusklimat. DAFA RotaSeal förbättrar ventilationssystemets prestanda och ger en hållbar lösning, tack vare energioptimering, ökad hållbarhet och förlängd livslängd. Våra specialiserade lösningar uppfyller dessutom kraven inom områden som brandsäkerhet, dammfrihet och hygien, i enlighet med VDI6022 och ISO 846.

Läs mer om våra lösningar för HVAC

FIPFG_532x85

FIPFG – en teknik för kvalitet och ekonomiska besparingar
FIPFG-tekniken – platsformade skumpackningar – är en unik teknik från oss. Med extremt hög precision och repeterbarhet minskar avfallsmängderna under produktionen. Resultatet är slitstarka, robusta PUR-packningar med lång hållbarhet. Vid förfrågan löser vi även avancerade uppgifter med krav på efterlevnad av VDI6022 och ISO 846.

Läs mer om våra FIPFG-lösningar

Foldepakning

Effektiva viktätningar 
DAFAs tätningslösningar tillverkas med respekt för miljön. Våra viktätningar ger en intelligent lösning som genererar ett minimum av spill och är utrymmesbesparande under transport. Det är din garanti för att din lösning belastar miljön så lite som möjligt.

Läs mer om våra tätningar

Om Os

DAFA kan du välja med gott samvete
Vi arbetar fortlöpande med att optimera våra produktionsprocesser, vilket alltid sker med fokus på miljön. DAFA är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001:2015 och efterlever kraven i REACH-, RoHS- och WEEE-direktiven. Det är vårt sätt att försöka skydda människor och miljön mot farliga och giftiga kemikalier.

Läs mer om DAFAs miljöpolicy


Luk
Kontakt