Kompetenser

Vi tätar, dämpar och skyddar

Våra kärnkompetenser kan beskrivas med tre ord: tätning, dämpning och skydd. Dessa produktegenskaper kännetecknar hela vårt sortiment av kvalitetsprodukter och lösningar.

Vi håller tätt...
Våra lösningar håller tätt, försluter sprickor, revor och hål och utjämnar toleranser. Dessutom gör de konstruktioner, skarvar, övergångar och packningar täta och ökar därmed säkerheten. Samtidigt bidrar våra produkter med att täta för att åtskilja, för att stå emot vatten, luft, fukt, salt, sandkorn och för att isolera värme från kyla, buller från tystnad och ute från inne. 

Industri Divider Skum

…dämpar…
Det är ofta en utmaning att separera ljud, buller, vibrationer, larm och skakningar från omgivningen.  Våra produkter fungerar som dämpningsmaterial genom att tryckutjämna, absorbera ljud eller ta ut ojämnheter – alltid med en oerhört effektiv verkan. 

Industri Divider Wind Vinge

…och ger dig imponerande skydd
Våra produkter hjälper till att effektivt skydda mot stötar, hårda belastningar, tillfälliga belastningar, brand, statiska belastningar eller mot förskjutningsspänningar. I andra fall bidrar de till att fördela lastkrafter eller fungera som stötdämpande material. Oavsett i vilket syfte de används, är effekten att produkter och material håller och att människor inte kommer till skada. 

 

 

 


Luk
Kontakt