PreviousNext

Historia

De osynliga linjerna som skapar underverk

På DAFA är vi experter på specialprodukter och kompletta lösningar som tätar, absorberar och skyddar.

Med kompromisslös produktkvalitet, ständiga innovationer och ett nära samarbete med kunderna bidrar vi till framgångsrika projekt i branscher där noggrannhet i detaljerna är skillnaden mellan framgång och misslyckande.

Vi har över 75 års erfarenhet, och våra lösningar används i hela världen. Vår globala leveranskedja innebär att vi är en konkurrenskraftig partner som effektivt kan leverera var som helst.

DAFA HQ_532x85

DAFA är ett familjeägt företag som grundades 1939 av Børge Norby.

Tidig tillverkning och montering av bronstätningslister har utvecklats till tillverkning av produkter i skum-, gummi- och plastmaterial för byggindustri, tillverkningsindustri och vindenergi, t.ex. packningar, tätningsband samt ljud- och vibrationsdämpande lösningar.

Efter etablering och förvärv av dotterbolag utomlands har DAFA-koncernen nu fler än 350 anställda på tre kontinenter och i åtta länder, och vi har tillverkning i Danmark, Italien, Polen och Kina.

DAFAs huvudkontor ligger i Århus, Danmark.

Uppdrag: DAFA erbjuder hållbara och varaktiga lösningar som tätar, absorberar och skyddar. Vårt mål är att våra kunder ska uppleva mervärde genom att samarbeta med DAFA.

 


Luk
Kontakt